1 elenka

LET’S TALK ABOUT FASHION – Vol.17

elenka 2
STAY TUNED… с Елена Миланова – за модата и всичко модерно през 2016


От няколко месеца си стилист в bTV- истина или предизвикателство?

Оказва се, че е истина и много повече предизвикателство, отколкото съм си представяла. Работата е свързана с медийни лица, всеки има своите изисквания и ти трябва да си достатъчно гъвкав, за да успееш да удовлетвориш техните потребности. Това е невероятна възможност и старт в тази сфера за мен и съм благодарна за доверието, което екипът ми оказва.

С Ирен Дикова сте част от блога The Blonde Stars? Това е вашето място в света, където разказвате за талантливи хора, нестандартни места и преживявания и разбира се качествена мода. “We love unicorns!”?!@#?

Блогът е естественото продължение на нашата съвместна работа и приятелство. Аз лично блогвам от около 3 години, като преди това беше самостоятелно, но прецених, че две руси глави са по-креативни от една и така дойде идеята да създадем това наше си розово пространство, пълно с unicorns.

Всички искаме да сме модерни… Какви са твоите стайлинг съвети към всички момичета?

Всеки ще е модерен, ако запази индивидуалността си. Бързата мода е достъпна за всички, но важното е да успееш да пречупиш всеки тренд през своята призма. Хубаво е да познаваш себе си, това, което ти отива и те откроява от масовката.

А какво преобладава в твоя гардероб?

В моя гардероб преобладават гащеризони, ризи, елеци, но не мога да живея без бялата тениска. Имам всякакви кройки, изчистени или с щампи, това е must have дреха във всеки гардероб… и ако може по много. Друга важна част са шапките, шарените чорапи и удобни кецове. От миналата година съм голям фен на банданите. Имам ги в много разцветки, с които допълвам визията си.

Кажи ни топ 7 аксесоара за всеки ден от седмицата?

Раница
Бандана
Oversized дънково яке
Цветни кецове
Шапка с периферия
Тренди очила със сменяеми рамки
Бял т-шърт

Must have аутфит за 2016?

Wide – leg панталон, тениска и кецове, съчетани с раница за мен това е идеалният outfit за работа, разходка или бар. Не мога да пропусна и този сезон и ризата рокля. Най-добре да имаш и двете хаха.

Станимира Янакиева

Снимки: Димитър Ламбов
Грим: Гергана Пащрапанска за Jane Iredale
Коса: Здравко Куманов за Living Proof
Стил: Станимира Янакиева за PINKO/TOY G/BCBGMAXAZRIA