bTV: ПЪТЕВОДИТЕЛ НА ДОБРИЯ ВКУС – SV Fashion Studio

SV Fashion Studio

bTV: ПЪТЕВОДИТЕЛ НА ДОБРИЯ ВКУС

Станимира Янакиева е дългогодишен експерт в областта на модата и лайфстайла. От 2015 година ръководи отдела “Стил и визия” в bTV. На 16 септември предстои премиерата на книгата й “Пътеводител на добрия вкус” – съвременен наръчник за стил на живот с бързи и лесни практични съвети, които са съобразени с индивидуалните ни нужди. В него ще намерите някои от златните правила и вековните традиции в изкуството на етикета и добрите обноски по утвърден и иновативен начин.

Снимка: Личен архив

Книгата е разделена на пет глави, които запознават читателите с насоките за лайфстайл начин на живот през 21 век. В първа глава ще намерите идеи как да изградим личен стил:

  • основните насоки за дрескод;
  • как да организираме нашия гардероб;
  • как да комбинираме дрехи и аксесоари;
  • каква е подходящата прическа за нас;
  • какви са основните стъпки за гримиране и всичко необходимо за перфектния стил и визия.

Във втора глава фокусът е върху златните правила за етикет и добри обноски – какъв е протоколът на маса – използването и предназначението на прибори за хранене, чаши и какво казва етикетът при тяхното сервиране. Има специална тема за това как да бъдем перфектен гост и домакин, както и за умението да водим разговор.

Трета глава е посветена на познанията в кулинариятал Четвърта глава има за цел да насочи фокуса на читателите към различни вдъхновяващи места и събития като легендарния филмов фестивал в Кан. Пета глава насочва вниманието повече към нас.

Повече за книгата и за авторката ще намерите в Ladyzone.bg:

Източник: bTV